Vrtni center Kurbus / Darilni program

Delovni čas

VRTNI CENTER MELE
Pon. – pet.: 7:00 - 19:00
Sobota: 7:00 - 17:00
Nedelja: ZAPRTO
Prazniki: ZAPRTO

CVETLIČARNA RADENCI
ZAPRTO DO NADALJNEGA.

Darilni program


Vrtni center Kurbus ponuja tudi ideje in darila za vaše najdražje ob osebnih praznikih, raznih praznovanjih, kot pozornost ob obisku... Izbirate lahko med bogato ponudbo unikatnih, ročno izdelanih daril, daril sezonskega značaja, ki so prilagojena letnim časom, med darili za vrt ali dom, otroško igro... Prodajalke vam prijazno svetujejo in pomagajo pri izbiri in darilo tudi aranžirajo. Na ta način vsebino darila še dodatno ovrednotijo in obogatijo. 

DARILNE KARTICE

Ste pogosto v zadregi kaj podariti za rojstni dan, kakšno drugo priložnost ali pa se preprosto želite nekomu zahvaliti na poseben način?

Za vas imamo rešitev!

Podarite svojim najbližjim in prijateljem stilsko oblikovano darilno kartico. Izbirate lahko med različnimi motivi katerim ob nakupu sami določite vrednost.

Enostavno izberite motiv darilne kartice, ki vam je všeč in želeno vrednost poravnajte na blagajni (med 10 EUR in 250 EUR). Kartica nima datuma veljavnosti, kar pomeni, da jo lahko ponovno napolnite, ko na njej zmanjka sredstev za nakup.

Obdarjenec lahko z darilno kartico nakupuje v Vrtnem centru Kurbus na Meleh ali v Cvetličarni Radenci na avtobusnem postajališču. 

Imetnik darilno kartico ob plačilu vrednosti nakupa enostavno predloži blagajničarki in vrednost nakupa se odšteje od dobroimetja zabeleženega na darilni kartici. Stanje vrednosti na darilni kartici lahko imetnik preveri na blagajni Vrtnega centra Kurbus ali v Cvetličarni Radenci.

Lična embalaža služi kot ovoj, ki se oblikovno sklada z motivom kartice, ki ste jo izbrali. Lahko ji dodate še posvetilo za bolj osebno noto, naši zaposleni vam pa z veseljem darilno kartico lično aranžirajo ali jo dodajo šopku, sobni lončnici ali drugi izbrani rastlini ali artiklu.

 

Splošni pogoji poslovanja


DARILNI BONI KURBUS – ideja za darilo

Sreča je v majhnih pozornostih, zato kadar ob različnih priložnostih ne veste kaj kupiti, podarite darilni bon. Na izbiro imamo darilne bone različnih vrednosti, z veljavnostjo eno leto.

 

 

 


VCK D.O.O., VRTNI CENTER KURBUS
Mele 2, 9252 RADENCI

Pisarna: +386 2 564 89 63
Davčna številka: SI 48606464
Matična številka: 9034986000

 

Vrtni center Mele

Telefon: +386 2 564 89 60
Mobitel: 051 677 909
vrtni.center@centerkurbus.si

Delovni čas:
Pon. – pet.: 7:00 - 19:00
Sobota: 7:00 - 17:00
Nedelja: ZAPRTO
Prazniki: ZAPRTO

 

Cvetličarna Radenci

Telefon: +386 2 565 14 19

Delovni čas:
Cvetličarna je ZAPRTA DO NADALJNEGA!

Veselimo se vašega obiska!
 

Sledite nam