Vrtni center Kurbus / Aktualne novice

Delovni čas

VRTNI CENTER MELE
Pon. – pet.: 7:00 - 19:00
Sobota: 7:00 - 17:00
Nedelja: ZAPRTO
Prazniki: ZAPRTO

CVETLIČARNA RADENCI
ZAPRTO DO NADALJNEGA.

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri ´Osvoji in podari darilno kartico´ 

Organizator VCK, Vrtni center Kurbus, d.o.o., Mele 2, 9252 Radenci, matična številka: 9034986000, ID za DDV: SI48606464. 

Pravila in pogoji se nanašajo na nagradno igro »Osvoji in podari darilno kartico, ki poteka na sedežu podjetja z naslovom Mele 2, 9252 Radenci v obdobju od 15.02.2024 do 29.02.2024. 

Nagradna igra se izvaja po principu izpolnitve obrazca s kontaktnimi podatki stranke, ki opravi v omenjenem obdobju nakup nad 20,00€. 

Nagrade 

Nagrada: podarili bomo 2 darilni kartici v vrednosti 100€ (1 kartica / 50€). Eno darilno kartico bo prejel nagrajenec, eno kartico pa bo lahko podaril osebi po svoji želji.  

Denarno izplačilo nagrade ni mogoče. Nagrade niso prenosljive.  

Način sodelovanja 

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo v obdobju med 15.02. in 29.02.2024 opravili nakup v vrtnem centru v znesku nad 20,00€ in vpišejo svoje podatke na obrazec ter se strinjajo s temi pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri.  

Z oddajo obrazca za sodelovanje v nagradni igri se udeleženec strinja, da je seznanjen s temi pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri, da jih sprejema ter podaja soglasje za sodelovanje v nagradni igri ter objavo imena in priimka na Facebook strani v primeru, da bo izžreban, obdelavo osebnih podatkov za namen nagradne igre, kot tudi za druge namene, opredeljene v teh pravilih. 

V nagradni igri lahko sodelujejo le fizične polnoletne osebe s polno poslovno sposobnostjo in stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe in osebe, ki jim je bila delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost ne morejo sodelovati v nagradni igri. 

Zaposleni v družbi Vrtni center Kurbus d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji in stari starši zaposlenega) v tej nagradni igri ne smejo sodelovati.  

Z oddajo v celoti izpolnjenega obrazca za sodelovanje v nagradni igri udeleženci postanejo sodelujoči in se jih vključi v žreb za nagrade. 

Obvestilo o rezultatih nagradne igre ter prevzem nagrad 

Nagrajenec bo o rezultatu žrebanja obveščen na dan žrebanja po telefonu in na e-naslov , ki ga bo navedel v obrazcu za sodelovanje v nagradni igri. Organizator bo ime in priimek nagrajenca skupaj z informacijo o pripadajoči nagradi objavil tudi na Facebook strani podjetja Vrtni center Kurbus.  

Nagrajenec je dolžan v roku 10 dni po pošiljanju obvestila organizatorja o rezultatih žrebanja posredovati podatke za izročitev nagrade (in sicer ime in priimek in naslov), v nasprotnem primeru izgubi pravico do nagrade. Po pridobitvi zahtevanih podatkov se nagrajencu nagrada pošlje po pošti na navedeni naslov ali pa jo po predhodnem dogovoru z organizatorjem osebno prevzame, najkasneje 30 dni po pošiljanju obvestila organizatorja o rezultatih žrebanja. Po preteku tega datuma nagrajenec izgubi pravico do prevzema nagrade. Organizator nagradne igre nagrade, ki jih nagrajenec ne prevzame, ni dolžan podeliti in tudi ni dolžan izvesti dodatnega žrebanja. 

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi dvom o istovetnosti podatkov ali se ugotovi, da je sodelujoči v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre. 

Organizator oz. njegovi pogodbeni obdelovalci bodo osebne podatke, ki so označeni kot obvezni, uporabili zgolj za potrebe izvedbe te nagradne igre.  

Odgovornost organizatorja 

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za (ne)resničnost podatkov, ki jih izpolnijo sodelujoči. 

Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočih nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri in ne odgovarja za kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči trpel zaradi sodelovanja v nagradni igri. 

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. 

Reševanje pritožb 

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega v nagradni igri. Pritožbo lahko sodelujoči pošlje na sedež organizatorja v roku 8 dni od žrebanja. 

Končne določbe 

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil in pogojev, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih pravil nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani.  

Morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro, lahko pošljete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali pokličete na tel. št. 02 564 89 63. 

  

IZBOLJŠAJTE KVALITETO ZRAKA V VAŠIH BIVALNIH PROSTORIH NA NARAVI PRIJAZEN NAČIN S SOBNIMI  RASTLINAMI, KI ČISTIJO ZRAK. 

S čim si popestrite bivalne prostore v zimskih mesecih, ko pospravite božično okrasje? 

Ste se kdaj vprašali kakšen zrak dihamo v prostorih?  

Suh in onesnažen, saj smo obdani s številnimi električnimi napravami, hišnim prahom in mnogimi strupenimi plini, ki jih oddaja pohištvo, talne obloge in drugi materiali iz katerih je zgrajena stavba v kateri živimo.  

Pozimi se pogosto pojavijo prehladna obolenja, ker smo premalo na svežem zraku, ker zaužijemo premalo vitaminov in živimo v nezdravem okolju. 

Kaj lahko naredimo?  

Popestrimo si naše bivalno okolje s sobnimi lončnicami.

Z lepoto listov in cvetov bodo prispevale k lepšemu izgledu, s svojim delovanjem pa bodo blagodejno vplivale na naše počutje.  

Agencija NASA je na podlagi številnih znanstvenih raziskav dokazala, da nekatere sobne rastline nevtralizirajo in razgradijo škodljive pline v prostoru, zato ustvarijo zdravo bivalno okolje,

izboljšajo koncentracijo in spomin ter s tem pripomorejo k boljšemu spanju. K zdravemu zraku pripomorejo tudi zato, ker iz CO2 sprostijo kisik in tako blagodejno vplivajo na zdravje ljudi. Za prostor, ki

je velik 30 m2 potrebujemo od 7 do 9 takšnih sobnih rastlin, ki rastejo v lončku s premerom 17 cm. 

 

Vstopite v čaroben, nostalgičen in igriv foto-ambient 

Božične sanje

BOŽIČ OB KRUŠNI PEČI - Začutite čar in nostalgijo božiča, posedite na starem fotelju ob domači krušni peči, se zagugajte na gugalniku in se vrnite v otroštvo igrač ob božičnem drevesu v soju lučk. 

V BOŽIČNEM DARILU - Ohoho, kdo se skriva v velikem božičnem darilu? Slikajte se v njem in postanite presenečenje prav vi! 

POLARNA DEŽELA - Sprehodite se po zaledeneli polarni deželi, v kateri ne manjka: 

simpatičnih pingvinov, 

mehkih polarnih medvedov,  

zasneženih mrožev, ledenikov,

z velikim iglujem v katerem vozi vlak skozi čarobno mini božično vasico.

V njej živijo prijazni ljudje in igrivi otroci. Tukaj je vse brez skrbi, dovoljeno je sanjati in upati.  

BOŽIČNA KROGLA SPOMINOV  - Veličastna napihljiva snežna krogla vas bo objela in vas popeljala v zimsko idilo, kot ste jo doživeli nekoč, s snežinkami v laseh. 

 

Obljubljamo prijetno praznično vzdušje in čudovito praznično doživetje, zato povabite družino, babice, dedke, prijatelje, znance,..  

Naj bo fotografija spomin na nepozabne praznične trenutke. 

Lepo vabljeni.  

 

 

CENIK  ZA VSTOP V FOTO AMBIENT 

V ČASU OBRATOVANJA »SNEŽNE KROGLE« 

 

Cenik od petka do nedelje (10.00-16.00) 

  ODRASLI 

5 € 

  OTROCI* in DIJAKI 

3 € 

  DRUŽINSKA (2 ODRASLA+2-3 OTROCI*) 

15 € 

  DRUŽINSKA  (2 ODRASLA+1 OTROK*) 

12€ 

  UPOKOJENCI, ŠTUDENTJE  18+ 

4€ 

  PREDŠOLSKI OTROCI (do 6 let)  IN INVALIDI 

prost vstop 

 

**Vsakemu izdanemu računu za vstopnico pripada 1 kupon za 20% popust na artikel po izbiri. Kupon bo vnovčljiv do 31.12.2023. 

 Naša glavna aktivnost fotografiranja je »snežna krogla«.

Prostor bo ogrevan, v fotoambientu bo prisotna naša prodajalka.

Ob sobotah in nedeljah bo na voljo profesionalni fotograf - v kolikor boste želeli, da vas fotografira prav on. 

Vikend 1 

PETEK 08.12.2023 

SOBOTA 09.12.2023 

NEDELJA 10.12.2023 

Vikend 2 

PETEK 15.12.2023 

SOBOTA 16.12.2023 

NEDELJA 17.12.2023 

Vikend 3 

PETEK 22.12.2023 

SOBOTA 23.12.2023 

 

Vikend 4 

PETEK 29.12.2023 

SOBOTA 30.12.2023 

 

 

Od ponedeljka do četrtka med 10.00-17.00 je foto ambient brez »snežne krogle«, prostor neogrevan in vstop prost. 

Cenik Fotografiranja ↓↓

 

Vrtni center Kurbus Mele 
 
NEDELJA, 29. oktober: 8.00-17.00
TOREK, 31. oktober: 7.00-17.00
SREDA, 1. november: 7.00-11.00
 
Cvetličarna Kurbus Radenci 
 
NEDELJA, 29. oktober: ZAPRTO
TOREK, 31. november: 8.00-17.00
SREDA, 1. november: ZAPRTO
 
*V sredo, 1. novembra je ODPRT Vrtni center Kurbus na Meleh od 7.00h do 11.00h.

 

Veselimo se vašega obiska!

Zadnje novice

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8


VCK D.O.O., VRTNI CENTER KURBUS
Mele 2, 9252 RADENCI

Pisarna: +386 2 564 89 63
Davčna številka: SI 48606464
Matična številka: 9034986000

 

Vrtni center Mele

Telefon: +386 2 564 89 60
Mobitel: 051 677 909
vrtni.center@centerkurbus.si

Delovni čas:
Pon. – pet.: 7:00 - 19:00
Sobota: 7:00 - 17:00
Nedelja: ZAPRTO
Prazniki: ZAPRTO

 

Cvetličarna Radenci

Telefon: +386 2 565 14 19

Delovni čas:
Cvetličarna je ZAPRTA DO NADALJNEGA!

Veselimo se vašega obiska!
 

Sledite nam