Vrtni center Kurbus - izberite najboljše

 

O podjetju

Ob regionalni cesti Gornja Radgona-Radenci stoji eden največjih vrtnih centrov v Sloveniji, Vrtni center Kurbus, ki se lahko pohvali z več kot 40 letno tradicijo. Od velike večine centrov, kjer se samo prodaja in kupuje, se razlikujemo po tem, da je sestavni del vrtnega centra tudi lastna proizvodnja. Tradicijo, znanje in izkušnje delimo s strankami in si prizadevamo, da se le te zadovoljne vračajo po pri nas vzgojeno balkonsko cvetje, primule, ciklame, božične zvezde in v zadnjih letih tudi zelenjavne sadike, zelišča in zdravilne rastline. Ponujamo pestro izbiro lončnic, okrasnih loncev in posod, substratov, gnojil, dekorativnih izdelkov za vrt in dom ali kot darilo ob praznovanjih. Prav tako ponujamo rezano cvetja, ki ga oblikujemo v klasične in moderne šopke in aranžmaje za vse priložnosti. V zunanjem delu vrtnega centra se lahko sprehodite med bogato ponudbo trajnic, grmovnic, okrasnih dreves, jagodičevja in sadnih sadik.

Trudimo se, da so rastline označene z vsebinsko in slikovno bogatimi etiketami, kar vam omogoča samostojen nakup, hkrati pa vam z velikim veseljem svetujemo in z vami delimo znanje in izkušnje, kako rastline pravilno zasaditi in negovati, da vam bodo v okras in veselje.

KO SE RODIM, DREVO DOBIM

V Vrtnem centru Kurbus smo letos začeli s prav posebnim projektom »KO SE RODIM, DREVO DOBIM«. V sodelovanju s Splošno bolnišnico Murska Sobota bo vsak novorojenec dobil darilni bon za nakup drevesa po izbiri za polovično ceno.

Živimo v času, ko je zelenih površin vedno manj. Tudi v obhišnih vrtovih in sadovnjakih je čedalje manj dreves, ki jih nadomeščajo manjše rastline in tlakovane poti. Prav zato smo se odločili za projekt, s katerim bi radi ozaveščali prihodnje rodove o pomembnosti zelenih površin.

 
 

Klub VRTNAR.SI

Bodite v akciji – s kartico VRTNAR.SI KLUB!

Program zvestobe s klubsko kartico Vrtnar.si uspešno deluje že vrsto let, zanj pa smo se odločili, ker cenimo zvestobo in stranke, ki jih ob prvem obisku prepričamo, da se k nam slej ko prej vrnejo. Kartica zvestobe ne prinaša nobenih stroškov in obveznosti, vedno znova ste deležni le številnih ugodnosti. S kartico boste lahko kupovali izbrane izdelke po bistveno nižjih cenah. Vaši nakupi se seštevajo, vsakih 6 mesecev vam podarimo boniteto glede na zbrani znesek.

 

POSTANITE NAŠ ČLAN IN KORISTITE UGODNOSTI NAŠEGA KLUBA!

Zadnje novice

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Proizvodnja

Ljubezen do rastlin in življenja nas povezuje z našim poklicem, dolgoletne iskušnje in znanje pa nam omogočajo, da za vas izbiramo in vzgajamo kakovostne, lepe in zdrave rastline. Vzgoja je skrbno načrtovan in vnaprej planiran proces, ki poteka v kontroliranih pogojih ob minimalni uporabi fitofarmacevstkih pripravkov, saj se zavedamo, da je skrb za zdravje in okolje na prvem mestu. Pri delu uporabljamo le najboljše materiale in sodelujemo z največjimi in najboljšimi dobavitelji semen in sadilnega materiala.

Tako so rezultat našega dela preizkušene kombinacije rastlin, ki se skladajo po barvi in obliki cveta, se ponašajo po večkratnem zaporednem cvetenju v sezoni, so odporne na vremenske neprilike in bolezni in so zato najlepši okras vašega doma.

 

Svet zelišč in zelenjave

ODKRIJTE SVET ZELIŠČ VRTNEGA CENTRA KURBUS

Za vas imamo pestro ponudbo, preko 80 različnih vrst zelišč, dišavnic in zdravilnih rastlin. Zelišča med vzgojo ne tretiramo s kemičnimi sredstvi in ne uporabljamo umetnih gnojil. Za gnojenje uporabljamo le organska (naravna gnojila). Tako, da so naša zelišča uporabna skozi celotno našo vzgojo.

Lahko jih posadite na vrt, ob robu gredic, v visoke grede, skalnjake, prav tako se lepo kombinirajo v okrasnih posodah, koritih, košarah in lončkih.

NAŠA ZELIŠČA SO SVEŽA, MOČNE RASTI IN KOŠATA SKOZI CELO LETO.

Oglejte si našo ponudbo zelišč

 

SVET ZELENJAVE

Vse sadike so pridelane na naraven način, kar pomeni, da vam zagotavljamo zdrave in odporne sadike. Prisegamo na kakovost in kvaliteto rastlin in to boste zagotovo od nas tudi dobili. Za vas imamo izbran le najboljši sortiment, kateri je zelo obširen in raznolik.

Vzgajamo vse od solatnih sadik, sadik paprike, paradižnika, kumar, pa vse do bolj zahtevnih in vedno bolj iskanih sadik kot so zelenjavna hruška (čajota), sladki krompir, topinambur, arašidi, mehiška kumara, jagode,..

VEČ O NAŠEM SORTIMENTU PA KLIKNITE NA NAŠ KATALOG ZDRAVO IN OKUSNO

Oglejte si našo ponudbo zelenjave


VRTNI CENTER KURBUS, SIMONA KURBUS S.P.
Mele 2, 9252 RADENCI

Pisarna: +386 2 564 89 63
Davčna številka: SI 78018129
Matična številka: 7164262000

 

Vrtni center Mele

Telefon: +386 2 564 89 60
Mobitel: 051 677 909
vrtni.center@centerkurbus.si

Delovni čas:
Pon. – pet.: 7:00 - 19:00
Sobota: 7:00 - 17:00
Nedelja: ZAPRTO
Prazniki: ZAPRTO

 

Cvetličarna Radenci

Telefon: +386 2 565 14 19

Delovni čas:
Pon. – pet.: 8:00 - 16:00
Sobota: 7:00 - 12:00
Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Veselimo se vašega obiska!

POSEBNO OBVESTILO 
 
Cvetličarna Kurbus v Radencih bo od 18.7.2022 do 17.8.2022 ZAPRTA. 

 

Sledite nam