Ali ste že obnovili svojo klubsko kartico?

Želimo si, da bi tudi v prihodnje ostali v stiku z vami. Zato v skladu z novo uredbo GDPR, ki je stopila v veljavo 25. maja, potrebujemo vaše soglasje.

Kako obnovite klubsko kartico? Čisto preprosto.

Ob vašem obisku ponovno izpolnite pristopni obrazec. To je tudi priložnost, da spremenite kakšne vaše podatke. Le tako bomo lahko še naprej upoštevali vaše nakupe in vas razvajali z ugodnostmi, ki jih klubska kartica prinaša.

Brez skrbi, nič se ne bo spremenilo.

Vaš elektronski naslov bomo, kot doslej, uporabljali le za namene promocije in ne bo posredovan tretjim osebam. Mesečno vam pošljemo največ tri novičnike z vsebinami, ki vas obveščajo o akcijah v našem vrtnem centru in dogajanju pri nas. Včasih delimo tudi nasvete, spet drugič vam s cvetjem voščimo le lep dan! Z vpisom številke vaše izkaznice Vrtnar.si kluba podaljšate tudi članstvo in zbirate bonitete še naprej.

Vaša zasebnost nam je pomembna.

Zbranih informacij, ime in priimek, rojstni datum, številka klubske izkaznice ter vaš elektronski naslov, ne delimo z nikomer. To vam zagotavljamo. Želimo le večjo povezanost z vami!


Veseli nas, da nas spremljate!

Vrtni center Kurbus - izberite najboljše

 

O podjetju

Ob regionalni cesti Gornja Radgona-Radenci stoji eden največjih vrtnih centrov v Sloveniji, Vrtni center Kurbus, ki se lahko pohvali z več kot 40 letno tradicijo. Od velike večine centrov, kjer se samo prodaja in kupuje, se razlikujemo po tem, da je sestavni del vrtnega centra tudi lastna proizvodnja. Tradicijo, znanje in izkušnje delimo s strankami in si prizadevamo, da se le te zadovoljne vračajo po pri nas vzgojeno balkonsko cvetje, primule, ciklame, božične zvezde in v zadnjih letih tudi zelenjavne sadike, zelišča in zdravilne rastline. Ponujamo pestro izbiro lončnic, okrasnih loncev in posod, substratov, gnojil, dekorativnih izdelkov za vrt in dom ali kot darilo ob praznovanjih. Prav tako ponujamo rezano cvetja, ki ga oblikujemo v klasične in moderne šopke in aranžmaje za vse priložnosti. V zunanjem delu vrtnega centra se lahko sprehodite med bogato ponudbo trajnic, grmovnic, okrasnih dreves, jagodičevja in sadnih sadik.

Trudimo se, da so rastline označene z vsebinsko in slikovno bogatimi etiketami, kar vam omogoča samostojen nakup, hkrati pa vam z velikim veseljem svetujemo in z vami delimo znanje in izkušnje, kako rastline pravilno zasaditi in negovati, da vam bodo v okras in veselje.

Klub VRTNAR.SI

Bodite v akciji – s kartico VRTNAR.SI KLUB!

Program zvestobe s klubsko kartico Vrtnar.si uspešno deluje že vrsto let, zanj pa smo se odločili, ker cenimo zvestobo in stranke, ki jih ob prvem obisku prepričamo, da se k nam slej ko prej vrnejo. Kartica zvestobe ne prinaša nobenih stroškov in obveznosti, vedno znova ste deležni le številnih ugodnosti. S kartico boste lahko kupovali izbrane izdelke po bistveno nižjih cenah. Vaši nakupi se seštevajo, vsakih 6 mesecev vam podarimo boniteto glede na zbrani znesek.

 

POSTANITE NAŠ ČLAN IN KORISTITE UGODNOSTI NAŠEGA KLUBA!

Zadnje novice

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Proizvodnja

Ljubezen do rastlin in življenja nas povezuje z našim poklicem, dolgoletne iskušnje in znanje pa nam omogočajo, da za vas izbiramo in vzgajamo kakovostne, lepe in zdrave rastline. Vzgoja je skrbno načrtovan in vnaprej planiran proces, ki poteka v kontroliranih pogojih ob minimalni uporabi fitofarmacevstkih pripravkov, saj se zavedamo, da je skrb za zdravje in okolje na prvem mestu. Pri delu uporabljamo le najboljše materiale in sodelujemo z največjimi in najboljšimi dobavitelji semen in sadilnega materiala.

Tako so rezultat našega dela preizkušene kombinacije rastlin, ki se skladajo po barvi in obliki cveta, se ponašajo po večkratnem zaporednem cvetenju v sezoni, so odporne na vremenske neprilike in bolezni in so zato najlepši okras vašega doma.

 

Svet zelišč in zelenjave

ODKRIJTE SVET ZELIŠČ VRTNEGA CENTRA KURBUS

Za vas imamo pestro ponudbo, preko 80 različnih vrst zelišč, dišavnic in zdravilnih rastlin. Zelišča med vzgojo ne tretiramo s kemičnimi sredstvi in ne uporabljamo umetnih gnojil. Za gnojenje uporabljamo le organska (naravna gnojila). Tako, da so naša zelišča uporabna skozi celotno našo vzgojo.

Lahko jih posadite na vrt, ob robu gredic, v visoke grede, skalnjake, prav tako se lepo kombinirajo v okrasnih posodah, koritih, košarah in lončkih.

NAŠA ZELIŠČA SO SVEŽA, MOČNE RASTI IN KOŠATA SKOZI CELO LETO.

Oglejte si našo ponudbo zelišč

 

SVET ZELENJAVE

Vse sadike so pridelane na naraven način, kar pomeni, da vam zagotavljamo zdrave in odporne sadike. Prisegamo na kakovost in kvaliteto rastlin in to boste zagotovo od nas tudi dobili. Za vas imamo izbran le najboljši sortiment, kateri je zelo obširen in raznolik.

Vzgajamo vse od solatnih sadik, sadik paprike, paradižnika, kumar, pa vse do bolj zahtevnih in vedno bolj iskanih sadik kot so zelenjavna hruška (čajota), sladki krompir, topinambur, arašidi, mehiška kumara, jagode,..

VEČ O NAŠEM SORTIMENTU PA KLIKNITE NA NAŠ KATALOG ZDRAVO IN OKUSNO

Oglejte si našo ponudbo zelenjave

Prelistajte naš katalog zelenjave

OKUSNO IN ZDRAVO

Prelistajte naš katalog zelenjave "OKUSNO in ZDRAVO". V katalogu lahko najdete široko paleto raznovrstne zelenjave.

Katalog je za lažji pregled razdeljen po sklopih in sicer: buče in bučke, paradižniki, jajčevci, kumare, paprika, feferoni, čiliji, cepljene plodovke, balkonska zelenjava ter eksotična zelenjave.

V katalogu lahko prav tako najdete tudi veliko uporabnih nasvetov in informacij za posamezne sklope ter nekaj odličnih receptov pripravo domačih izdelkov.

 


VRTNI CENTER KURBUS, SIMONA KURBUS S.P.
Mele 2, 9252 RADENCI

Pisarna: +386 2 564 89 63
Faks: +386 2 564 89 64
Davčna številka: SI 78018129
Matična številka: 7164262000

 

Vrtni center Mele

Telefon: +386 2 564 89 60
Mobitel: 051 677 909
Faks: +386 2 564 89 64
vrtni.center@centerkurbus.si

Delovni čas:
Ponedeljek – petek: 7.00 - 19.00
Sobota: 7.00 - 17.00
Nedelja: 8.00 - 12.00
Prazniki: ZAPRTO

 

Cvetličarna Radenci

Telefon: +386 2 565 14 19

Delovni čas:
Ponedeljek – petek: 8.00 – 16.00
Sobota: 7.00 – 12.00
Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Sledite nam